Direct naar de contentDirect naar de footer

Elfstedentocht

Als u aan de elfstedentocht denkt, dan denkt u vast aan Friesland en aan Sneek. Geen wonder, want hier kunt u het hele jaar door meedoen aan de 'Elfstedentocht'!

Culinaire Elfstedentocht

De Culinaire Elfstedentocht biedt u als toerist de kans om de Friese elf steden op een bijzondere manier te ontdekken. Dit door middel van het Culinaire stempelboekje, welke kosteloos te verkrijgen is bij alle elf aangesloten restaurants en bij de VVV kantoren in de Friese elf steden. In dit stempelboekje vindt u kortingscoupons voor echte Friese bezienswaardigheden. Klik hier voor meer informatie over de culinaire Elfstedentocht.

Fiets Elfstedentocht

De fiets Elfstedentocht is een toerfietstocht van rond 240 kilometer langs de elf Friese steden. De tocht wordt jaarlijks op pinkstermaandag georganiseerd door de Stichting de Friese Elfsteden Rijwieltocht te Bolsward.
De eerstvolgende fiets Elfstedentocht is op pinkstermaandag 20 mei 2024.
Je moet je hiervoor inschrijven! Klik hier voor meer informatie over de fiets Elfstedentocht.

Mini fiets Elfstedentocht

De mini Elfstedentocht is een fietstocht van 40 km langs 11 dorpen in de omgeving van Bolsward. Een fietstocht voor groot en klein, voor jong en oud, voor het hele gezin. De mini fiets Elfstedentocht wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2024. Klik hier voor meer informatie over de mini Elfstedentocht.

11-Stedenwandeltocht

De Elfstedenwandeltocht is een wandeltocht van 203,5 kilometer langs de elf Friese steden. Wilt u mee doen? Klik hier voor meer informatie over de Elfstedenwandeltocht.

Motor Elfstedentocht

Ieder jaar, op tweede pinksterdag, organiseert de Friesche Motorclub de Elfstedentocht voor motoren & auto's. De Elfstedentocht is een toerrit van ongeveer 240 kilometer door het fraaie Friese land. De motor Elfstedentocht wordt gehouden op maandag 20 mei 2024. Klik hier voor meer informatie over de motor Elfstedentocht.