Direct naar de contentDirect naar de footer

ELFSTEDENTOCHT

Als u aan de elfstedentocht denkt, dan denkt u vast aan Friesland en aan Sneek. Geen wonder, want hier kunt u het hele jaar door meedoen aan de elfstedentocht!

CULINAIREELFSTEDENTOCHT

De Culinaire Elfstedentocht biedt u als toerist de kans om de Friese elf steden op een bijzondere manier te ontdekken. Dit door middel van het Culinaire stempelboekje, welke kosteloos te verkrijgen is bij alle elf aangesloten restaurants en bij de VVV kantoren in de Friese elf steden. In dit stempelboekje vindt u kortingscoupons voor echte Friese bezienswaardigheden. Klik hier voor meer informatie over de culinaire elfstedentocht.

FIETSELFSTEDENTOCHT

De fietselfstedentocht is een toerfietstocht van rond 240 kilometer langs de elf Friese steden. De tocht wordt jaarlijks op pinkstermaandag georganiseerd door de Stichting de Friese Elfsteden Rijwieltocht te Bolsward.
De eerstvolgende fietselfstedentocht is op pinkstermaandag 9 juni 2014.
De tocht viert dan zijn 100 jarig jubileum. Daar zal uiteraard aandacht aan worden besteed. Klik hier voor meer informatie over de fietselfstedentocht.

MINI FIETSELFSTEDENTOCHT

De mini elfstedentocht is een fietstocht van 40 km langs 11 dorpen in de omgeving van Bolsward. Een fietstocht voor groot en klein, voor jong en oud, voor het hele gezin. De mini fietselfstedentoch wordt gehouden op zaterdag 7 juni 2014. Klik hier voor meer informatie over de mini elfstedentocht.

WANDELELFSTEDENTOCHT

De wandelelfstedentocht is een wandeltocht van 203,5 kilometer langs de elf Friese steden. De tocht zal het komende jaar gehouden worden op 27 t/m 31 mei. Wilt u mee doen? Klik hier voor meer informatie over de wanderelfstedentocht.

MOTORELFSTEDENTOCHT

Ieder jaar, op tweede pinksterdag, organiseert de Friesche Motorclub de Elfstedentocht voor motoren & auto's. De Elfstedentocht is een toerrit van ongeveer 240 kilometer door het fraaie Friese land. Klik hier voor meer informatie over de motorelfstedentocht.